Triatlon kamp - Tuk 2015

U organizaciji našega kluba u periodu od 31.07.-02.08.2015. godine održan je kratki triatlon kamp u kojemu su sudjelovale sestre Agata i Nika Begić, Leonarda Strenja, Zorana Težak, Alen Francetić, Gordan Radović, Pjeter Nua i Bojan Prokop kao voditelj kampa.

Kao uporište smo odabrali planinarski dom "Bijele stijene" u neposrednoj blizini Mrkoplja, koji nam je zbog same lokacije pružao beskrajne mogućnosti treninga. Kasnije se ispostavilo da je izbor bio i više nego dobar zbog pružene usluge i gostoljubivosti domaćina.

Prvoga dana su se učesnici kampa okušati u planinarenju i penjanju po stjenovitim arenama južne skupine Samarskih stijena, dok smo drugi dan iskoristili za dugački biciklistički trening po goranskim cestama (Tuk - Lokve - Mrzle Vodice - Gornje Jelenje - Tuk). Obzirom na prelijepo vrijeme i fantastičnu prirodu, jedan dio ekipe je trening produžio preko Ravne Gore i Delnica. 

Za kraj smo se vidno umorni zaputili prema Fužinama, gdje smo se u restoranu "Bitoraj" počastili izvrsnim kolačima i propisno proslavili Agatin 24. rođendan.