Regionalna duatlon liga 2016. - 3. kolo

Datum održavanja: 
Nedjelja, 20. Ožujak 2016.
Mjesto održavanja: 
Kostrena
Utrka: 
Supersprint duatlon
Sprint duatlon
A duatlon podmladak
B duatlon podmladak

Protekle nedjelje u Kostreni je održano treće od četiri predviđena kola na kojemu su nas u utrci sprint duatlona predstavljali Alen Francetić, Denis Nelc i Pjeter Nua, te Matej Nelc u utrci supersprint duatlona. Prekrasno vrijeme i odlični uvjeti na stazi, bili su dobar preduvjet za rušenje osobnih rekorda i ostvarenje više nego solidnih rezultata.

Prvo iznenađenje priredio nam je naš najmlađi predstavnik Matej, koji je u utrci supersprint duatlona postigao četiri minute bolje vrijeme u odnosu na prvo odrađeno kolo. Alen je u svom prvom ovogodišnjem nastupu, unatoč maloj količini treninga, pokazao veliku borbenost i četiri minute boljim vremenom u odnosu na prošlogodišnje, zauzeo odlično drugo mjesto u ukupnom poretku.

Denis i Pjeter su u utrku ušli poravnati, no nakon prvog segmenta je Denis odskočio na bicikli, te odličnim drugim trčanjem došao do prvog mjesta u kategoriji mlađih juniora, te prvog mjesta na tablici nakon odrađena sva tri kola. Pjeter je u cilj ušao nešto manje od minute i pol kasnije i time zauzeo drugo mjesto u kategoriji mlađih juniora.

Čestitke momcima na izvrsnim rezultatima!

Rezultati

Natjecatelj/i Disciplina Vrijeme Kategorija Rezultat u kategoriji Rezultat ukupno
Francetić Alen sprint duatlon  1:08:24,00 Seniori 1 2 2
Nelc Denis sprint duatlon  1:10:31,00 Mlađi juniori 1 4
Nua Pjeter sprint duatlon  1:11:55,00 Mlađi juniori 2 5
Nelc Matej supersprint duatlon  46:07,00 Mlađi kadeti 3 10