6. Triop triatlon - 3. kolo HTL

Datum održavanja: 
Subota, 3. Srpanj 2021.
Mjesto održavanja: 
Preluk

U subotu 03. srpnja 2021. održan je 6. TRIOP TRIATLON u organizaciji TK Matulja. Natjecanje koje se boduje za 3. kolo Hrvatske triatlon lige. Bilo je prijavljeno oko 350 natjecatelja iz Hrvatske i okolnih zemalja (Italija, Austrija, Slovenija i Srbija). Organizatori iz TK Matulji su sjajno organizirali natjecanje, a na ruku im je išlo i skoro pa idealno vrijeme.

Naših takmičara je nastupilo ukupno 19. Natjecatelji iz škole triatlona su nastupili u akvatlonu i supersprint triatlonu. Ostvarili su rezultate koji pokazuju konstantan napredak. U sprint triatlonu natjecalo se 5 članova kluba, a posebno se ističe nastup Ivona Škerjanec Horvat koja je u svom drugom nastupu ponovila sjajno 2. mjesto u svojoj kategoriji Ž40. Danilo Vejnović je ostvario sjajno 3. mjesto u kategoriji. Nastup naših štafeta donio je još jedno postolje, 3. mjesto ukupno.

Zahvaljujem se svim natjecateljima, roditeljima naših klinaca i organizatoru na sjajnoj predstavi sporta na domaćem terenu. Također se zahvaljujemo našem treneru Uzur Siniši koji je tijekom cijelog natjecanja bodrio i usmjeravao naše natjecatelje.